Все почалося з ідеї Віталія (Сalich), який запропонував замість дорогих карематів купити рулон ізоляції, яка виготовляється з того самого матеріалу, що і каремати.
У частині Сашка (Інженерний батальйон "Тиса") карематів немає у щонайменше 20 солдатів.
Іншою нагальною потребою частини є рації.
Відтак, зібрані кошти будуть витрачені на рації і замінники карематів.
Якщо у вас є бажання просто підтримати Сашка, я можу дати його номер телефону - звертайтеся.
Плани наступні:
Завтра (6.11) я з Володимиром (Wolf) йду в Епіцентр на 12-00, щоб дізнатися більше про ізоляцію. Всі бажаючі можуть приєднатися.
Також покищо я випитую інформацію у знайомих волонтерів про рації. Якщо ви є обізнані з цим, то я буду вдячний за будь-яку вашу пораду. У скайпі я є щодня.
Гроші збираються на картку Приватбанку 5168 7556 0246 3651 (Сергій Бойко CIPKO_UA)
Згідно системи Приват24 зараз(20:00 5.11) на картці 1000 гривень.
300 грн. Зачисление перевода с карты ПриватБанка через Приват24. Плательщик Nikolaenko Vitaliy Viktorovich Віталій (Сalich)
100 грн. Зачисление перевода с карты ПриватБанка через Приват24. Плательщик YUha Sergey Vladimirovich treestus (Сергей)
300 грн. РУЧНАЯ ВЫДАЧА НАЛИЧНЫХ: ТЕРМИНАЛ САМООБСЛУЖИВАНИЯ 206043 КИЕВ ( УКРАИНА, КИЕВСКАЯ, КИЕВ, УЛ.САКСАГАНСКОГО, Д.61/17, ОТДЕЛЕНИЕ БАНКА ) Дата обработки транзакции: 05.11.2014 Вова(_1Vova1)
100 грн. РУЧНАЯ ВЫДАЧА НАЛИЧНЫХ: ТЕРМИНАЛ САМООБСЛУЖИВАНИЯ 205521 ДУНАЕВЦ ( УКРАИНА, ХМЕЛЬНИЦКАЯ, ДУНАЕВЦЫ, УЛ.ШЕВЧЕНКО, ДОМ.111А, МАГАЗИН 'ЕКОНОМ' )
200 грн. РУЧНАЯ ВЫДАЧА НАЛИЧНЫХ: Head Office
Скрін рахунку.